Home PageConditii generale pentru utilizarea site-ului remat bucuresti sud sa

Conditii generale pentru utilizarea site-ului REMAT BUCURESTI SUD SA

1.Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului REMAT BUCURESTI SUD SA de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

2. Continutul informatiilor site-ului

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general, venind din partea REMAT BUCURESTI SUD SA.

3. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor REMAT BUCURESTI SUD SA.
REMAT BUCURESTI SUD SA nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel REMAT BUCURESTI SUD SA nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

4. Drepturile asupra continutului site-ului

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea REMAT BUCURESTI SUD SA, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului REMAT BUCURESTI SUD SA (www.dezmembrariremat.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de REMAT BUCURESTI SUD SA. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea REMAT BUCURESTI SUD SA.

5. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
REMAT BUCURESTI SUD SA nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze REMAT BUCURESTI SUD SA prin unul din mijloacele afisate in pagina “Contact” a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

6. Informatii personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile REMAT BUCURESTI SUD SA, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Grupul REMAT HOLDING prelucreaza date cu caracter in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare. Datele prelucrate se pot dezvalui tertilor doar in baza unui temei legal justificat.Persoanele vizate beneficiaza de drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 (inclusiv dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si de opozitie) si pot fi exercitate prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la sediul din Bucuresti, Soseaua Berceni Fort nr. 5, sect. 4

7. Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de REMAT BUCURESTI SUD SA utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. in cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
REMAT BUCURESTI SUD SA nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

8. Informatii oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza site-ul REMAT BUCURESTI SUD SA (www.dezmembrariremat.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre REMAT BUCURESTI SUD SA in vederea operatiunilor de recrutare de personal (atunci cand persoanele fizice trimit in mod voluntar date cu caracter personal cuprinse în formularul de curriculum vitae,  asa cum e mentionat la pagina “Cariere” din site); alte activitati intreprinse de REMAT BUCURESTI SUD SA si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari exprese din partea destinatarului.
REMAT BUCURESTI SUD SA va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii  nr. 677/ pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii ‘Contact’ din site.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.

Telefoane de contact!

Daca doriti sa ne contactati telefonic, va
punem la dispozitie urmatoarele
numere de telefon:

+4 0735.209.602

+4 0730.202.337