Home PageDespre noi

Despre noi

Grupul REMAT HOLDING, prin activitatea de colectare VSU (vehicule scoase din uz) recupereaza din dezmembrarea autoturismelor uzate piese de schimb, parti componente si subansamble ale diferitelor tipuri si marci de autoturisme, care pot fi revandute sau utilizate la reconditionarea / repararea unor autovehicule in stare de functionare.Piesele provenite din dezmebrarea autovehiculelor pot fi achizitionlate direct de la sediul nostru (Sos. Berceni-Fort Nr.5, Sector 4, Bucuresti) sau pot si livrate oriunde in tara prin curierat.

Piesele de schimb pentru marci diverse de autoturisme, comercializate de catre grupul REMAT HOLDING la preturi avantajoase, sunt atat de fabricatie autohtona, cat si straina. In acelasi timp, exista posibilitatea cumpararii de piese de schimb si accesorii de catre proprietarii autoturismelor de lux sau de colectie, in scopul pastrarii standardelor originale.

Comercializarea pieselor de schimb, partilor componente si subansamblelor se desfasoara in stricta concordanta cu legislatia in vigoare referitoare la siguranta circulatiei, pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic, astfel incat grupul REMAT HOLDING nu pune in vanzare parti componente ale sistemelor de directie, franare, si nici sasiul autoturismului sau motorul intreg.

Telefoane de contact!

Daca doriti sa ne contactati telefonic, va
punem la dispozitie urmatoarele
numere de telefon:

+4 0735.209.602

+4 0730.202.337